fbpx

Over 123 Spaans

Mijn naam is
Mabel van Geest-Jumbo

Oprichter en eigenares van 123 Spaans. Ik ben geboren in Ecuador, maar ik woon al 23 jaar in Europa. Eerst in Spanje en sinds 2011 in Nederland.

In Ecuador heb ik Economie gestudeerd, maar ik ben nooit op dit vlak werkzaam geweest. In Europa heb ik veel verschillende functies vervuld: van caissière, adviseur van tuinartikelen bij een groot Spaans warenhuis (El Corte Inglés) tot manager bij een multinational.

Uiteindelijk heeft de liefde me in Nederland gebracht. Aanvankelijk sprak ik geen Nederlands, dus werk vinden was moeilijk. Ik heb toen een vrijwillige inburgeringscursus gevolgd. Tijdens deze periode ben ik, op een informele manier, Spaanse les gaan geven. Zo is mijn carrière als lerares Spaans begonnen. Dit bevalt me enorm goed. Het is erg leerzaam voor zowel de cursisten als mijzelf en daarnaast is het ook erg gezellig. Ik krijg veel positieve feedback van cursisten.

Bij 123 Spaans genieten cursisten in een ontspannen sfeer en op een interactieve manier van de Spaanse les. Als cursist heb je een grote invloed op de inhoud van de lessen. Wat vind je interessante thema’s? Waar wil je de focus op leggen? Dit alles bespreken wij voordat je cursus begint, maar ook tijdens de duur van je cursus. Doe jij ook mee?

Na ruim 10 jaar ervaring ben ik nog steeds heel enthousiast. Het voelt voor mij eigenlijk meer als een hobby dan een baan. Nieuwe mensen ontmoeten en hun de Spaanse taal leren vind ik enorm leuk. De vele positieve reacties en ervaringen van (ex) cursisten dragen hier uiteraard ook aan bij.

Mijn naam is
Mabel van Geest-Jumbo

Oprichter en eigenares van 123 Spaans. Ik ben geboren in Ecuador, maar ik woon al 23 jaar in Europa. Eerst in Spanje en sinds 2011 in Nederland.

In Ecuador heb ik Economie gestudeerd, maar ik ben nooit op dit vlak werkzaam geweest. In Europa heb ik veel verschillende functies vervuld: van caissière, adviseur van tuinartikelen bij een groot Spaans warenhuis (El Corte Inglés) tot manager bij een multinational.

Uiteindelijk heeft de liefde me in Nederland gebracht. Aanvankelijk sprak ik geen Nederlands, dus werk vinden was moeilijk. Ik heb toen een vrijwillige inburgeringscursus gevolgd. Tijdens deze periode ben ik, op een informele manier, Spaanse les gaan geven. Zo is mijn carrière als lerares Spaans begonnen. Dit bevalt me enorm goed. Het is erg leerzaam voor zowel de leerlingen als mijzelf en daarnaast is het ook erg gezellig. Ik krijg veel positieve feedback van leerlingen.

Bij 123 Spaans genieten leerlingen in een ontspannen sfeer en op een interactieve manier van de Spaanse les. Als leerling heb je een grote invloed op de inhoud van de lessen. Wat vind je interessante thema’s? Waar wil je de focus op leggen? Dit alles bespreken wij voordat je cursus begint, maar ook tijdens de duur van je cursus. Doe jij ook mee?

Intussen heb ik een 12 jaar ervaring, maar ik ben nog steeds heel enthousiast. Het voelt voor mij eigenlijk meer als een hobby dan een baan. Nieuwe mensen ontmoeten en hun de Spaanse taal leren vind ik enorm leuk. Door positieve reacties van oud-leerlingen merk ik dat steeds meer mensen mij vinden en mijn klantenbestand groter wordt.

Mijn naam is
Isabel

Ik ben 24 jaar oud en geboren in Ibarra-Ecuador. Ik hou van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen. Sinds twee jaar werk ik samen met 123 Spaans om veel mensen te helpen hun niveau van de Spaanse taal te verbeteren, dus als je al Spaans spreekt en je niveau wilt behouden of verhogen, ben je op de juiste plek. Wij zullen u helpen een passend ritme en niveau te behouden.

Wij verwachten u! Schrijf u nu in.

Mijn naam is
Alex

Mijn naam is Alex en ik ben geboren in Quito, Ecuador. Na het voltooien van mijn professionele carrière heb ik een reis door Europa gemaakt en ontdekte ik hoe fascinerend het is om een lokale taal te spreken om de cultuur van een land beter te leren kennen. Sindsdien werk ik samen met 123 Spaans om het niveau van de Spaanse taal te verbeteren. Als je hulp nodig hebt bij de uitspraak, het vocabulaire of gewoon een interessant onderwerp om over te praten, dan ben je op de juiste plek. Registreer je nu en begin een nieuw avontuur met de Spaanse taal.

Goede doel

123 Spaans probeert arme kinderen in Ecuador te helpen. Kinderen zonder ouders en ook kinderen met ongeneeslijke ziekten. Wij werken samen met Orphaids Ecuador, om een betere wereld te creëren voor deze kinderen.

Wij werken samen met:

Scroll naar boven